Hurtigt brød

Brød når det skal gå stærkt

Indtastet af:

Opskriften giver 4 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Bland vand, gær og honning. Lad det stå 5-7 minutter. Husk at vandet skal være ca. 37-41 grader varmt.

 

Bland derefter mel i og lad det hæve i 4 timer (alternativt 1 time og så i køleskabet natten over)

 

Bages i forvarmet ovn på 240 grader i 20 minutter og derefter 220 grader i yderligere 20 minutter.

 

Lad det gerne stå i minimum 30 minutter før du spiser det.

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk