Aspargessuppe

Indtastet af:
Kilde: https://sundpaabudget.dk/aspargessuppe/

Opskriften giver 4 personer

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Fremgangsmåde: 

1) Hæld væden fra aspargessnitterne over i en beholder, så du har asparges og væde hver for sig.

2) Opvarm fedtstof i en gryde ved middelvarme. Tilsæt mel og pisk grundigt. Tilsæt aspargesvand lidt ad gangen imens du pisker.

3) Når du har brugt alt aspargesvandet, tilsættes vand lidt af gangen imens du pisker – tilsæt vand indtil suppen har den ønskede tykkelse. Tilsæt herefter en bouillonterning.

4) Lad suppen småkoge i ca. 5 minutter. Tilsæt fløde og aspargessnitter, og varm suppen igennem i yderligere 5 minutter.

5) Smag til med salt og peber.

6) Tip: ønsker du mere fylde til suppen, kan du tilføje kødboller.

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk