Chiabudding med passionsfrugt
En mild chiabudding med et eksotisk strejf.
Opskriften giver 1 portion
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Fremgangsmåde:
Budding:
1) Bland chiafrø og sojamælk i en skål, og rør det rundt i 1-1,5 minut så chiafrøene ikke klumper sammen.
2) Sæt buddingen til side og lad den hvile. I princippet kunne man godt spise buddingen efter at den har hvilet 30 minutter, men den tager bestemt ikke skade af at hvile i længere tid.
Topping:
1) Rist mandelflager og kokosmel på en tør pande indtil de bliver let gyldne - man vælger selv om de skal ristes samtidig eller hver for sig. Sæt til side og lad dem køle af.
2) Skær kumquaten i skiver. Den skal ikke skrælles!
Servering:
1) Når buddingen skal serveres, skæres passionsfrugten over og indholdet skrabes ud over buddingen, kumquatskiverne placeres oven på passionsfrugten, og det ristede mandel og kokos drysses på til sidst.
2) Voila! Buddingen er nu klar til at blive spist.