Citron/brombær chiabudding
Farvekombinationen mellem de sorte brombær og den gule citron giver et smukt og indbydende udtryk, samtidig med at det smager fantastisk.
Opskriften giver 4 portioner
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Fremgangsmåde:
Budding:
1) I en skål, bland chiafrø, mandelmælk, citronsaft, citronskal og honning. Rør det hele godt sammen i 1-1,5 minut og sæt det til side i 20 minutter.
2) Når de 20 minutter er gået, rør da i buddingen igen så chiafrøene bliver jævnt fordelt.
3) Til sidst dækkes buddingen til og sættes i køleskabet i minimum 6 timer, og gerne natten over.
Servering:
1) Når buddingen skal serveres placeres brombærrene (og evt. mere citronskal) oven på buddingen.
2) Buddingen er nu klar til at blive spist.
Note:
- I stedet for brombær kan man med fordel bruge andre bær såsom hindbær eller blåbær.