Fedtfattig brun sovs

Indtastet af:
Kilde: www.gufferier.dk
Fremgangsmåde:

1) Kog vandet, hvor du tilføjer bouillonterningen. Kog det op, så bouillonterningen er helt opløst. 

2) Bland maizena og skummemælken sammen - enten i en mixer/melryster eller i en skål med et piskeris/en ske. Der må IKKE være klumper. 

3) Pisk derefter rundt i sovsen (vandet) mens jævningen bliver hældt i. 

4) Lad den fedtfattige brune sovs koge i ca. 5 minutter. Undervejs tilsætter man kulør. 

5) Smag til med salt og peber, og så er sovsen færdig. 

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk