Overnight chokolade chiabudding

Denne chokolade chiabudding er perfekt som morgenmad, en snack eller som dessert.

Indtastet af:
Kilde: www.minimalistbaker.com

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Fremgangsmåde: 

1) I en skål, pisk kakaopulver (si gerne pulveret, så reducerer man klumperne), ahornsirup, kanel, salt og vaniljeektrakt. 

2) Tilsæt 1/3 af mandelmælken til massen i skålen og pisk det godt. Held herefter resten af mandelmælken i skålen og pisk. 

3) Tilsæt chiafrøene og piske det hele sammen. Lad buddingen hvile i 30 minutter, og pisk derefter buddingen igen - på den måde undgår man at chiafrøene klumper sammen. 

4) Sæt buddingen i køleskabet i 3-5 timer eller natten over. 

5) Buddingen er nu klar til servering. 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk