Daim is lagkage
Du bliver kugleskør med den...
Opskriften giver 1 kage
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 170 grader alm. ovn.
Bund: Pisk æggehvider og sukker til en stiv marengs.
Vend forsigtigt de blendede mandler i. Hæld dejen i en smurt form på 24 cm, gerne med bagepapir i bunden. Bag bunden i ovnen i ca. 45 min.
Tag kagen ud af formen, så den kan køle af.
Is: Til isen piskes en æggesnaps af æggeblommer og sukker. Pisk fløden til en tyk flødeskum og vend den let i æggesnapsen. Hak chokoladen groft, gem lidt til pynt og kom resten i cremen. Læg kagen tilbage i den rengjorte form og hæld cremen over. Stil kagen i fryseren i mindst 2 timer.
Hvis kagen opbevares længe i fryseren, skal den tages ud en halv time før servering.