Omvendt hulkage

Indtastet af:

Opskriften giver 1 po

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Chokoladekage:

Bland mel, sukker, kakao, natron, bagepulver, vaniljesukker og salt sammen i en skål. I en anden skål piskes mælk olie og æg sammen. Pisk de tørre ingredienser sammen med de våde ingredienser til en ensartet dej. Tilsæt kogende vand lidt ad gangen imens der piskes. Fordel dejen i en bradepande (20x30) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ovnen i ca. 30 minutter.

Vaniljesauce

kom alle ingredienserne i en gryde og lad blandingen smelte ved jævn varme – rør af og til. Held den varme sauce ned i hullerne, når kagen er let afkølet. Lad kagen køle af.

Lav huller i kagen og hæld saucen i imens kagen stadig er varm. 

  175°   30 min   45 min ialt

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk