Paprika gryde

Lækker nem gryderet til hele familien. Denne ret er med kylling/kalkun

Indtastet af:

Opskriften giver 6 personer

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Hak løget og skær kalkun bacon i mindre stykker. Steg på en pande med lidt fedtstof. 
Skyl herefter champignonerne. Skær det nederste af stilken af og skær champignonerne i store stykker. Tilsæt dem i panden og steg indtil champignonerne er gyldne. 

Skær kyllingefileterne i tern og steg i en gryde. Når kyllingen er stegt, skubbes det til siden nede i gryden. Hæld paprika i og lad det kort brænde af. Herefter røres kyllingen rundt. Tilføj fløde og tomatpuré. Når sovsen er varm tilsættes løg, kalkunbacon og champignon. Smag til med salt og peber. Retten varmes ved middeltemperatur i ca. 10 min. 

Server med ris, kartoffelmos eller rodfrugter. 

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk