Paprika gryde
Lækker nem gryderet til hele familien. Denne ret er med kylling/kalkun
Opskriften giver 6 personer
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Hak løget og skær kalkun bacon i mindre stykker. Steg på en pande med lidt fedtstof.
Skyl herefter champignonerne. Skær det nederste af stilken af og skær champignonerne i store stykker. Tilsæt dem i panden og steg indtil champignonerne er gyldne.
Skær kyllingefileterne i tern og steg i en gryde. Når kyllingen er stegt, skubbes det til siden nede i gryden. Hæld paprika i og lad det kort brænde af. Herefter røres kyllingen rundt. Tilføj fløde og tomatpuré. Når sovsen er varm tilsættes løg, kalkunbacon og champignon. Smag til med salt og peber. Retten varmes ved middeltemperatur i ca. 10 min.
Server med ris, kartoffelmos eller rodfrugter.