Hakkebøf i pikant flødesauce
Opskriften giver 4 personer
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 200 grader.
Skyl squash, og fjern de våde kerner i midten. Skær squashen i tern. Skyl cherrytomaterne, og skær dem i mundrette tern. Skyl forårsløg, og snit dem fint.
Kom alle grøntsagerne op i et ildfast fad. Pil hvidløg, og pres dem udover grøntsagerne i fadet.
Rør pikantost, fløde, salt og paprika sammen, og hæld det over grøntsagerne. Bland det godt sammen.
Sæt fadet i ovnen, og steg det i 10 - 15 minutter (til hakkebøfferne er brunet af)
Ælt det hakkede oksekød sejt med salt, og krydr med peber. Form til hakkebøffer, og brun dem af ved høj varme i olien på begge sider.
Læg de brunede hakkebøffer ovenpå sovsen og grøntsagerne i fadet, og sæt det tilbage i ovnen. Giv det yderligere 15-20 minutter, til hakkebøfferne er gennemstegte. Du kan tjekke det ved at se, om kødsaften fre bøfferne er klar i farven og ikke rød.
Server feks. med blomkålsmos eller broccoliris.