Hakkebøf i pikant flødesauce

Indtastet af:

Opskriften giver 4 personer

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 200 grader.

 

Skyl squash, og fjern de våde kerner i midten. Skær squashen i tern. Skyl cherrytomaterne, og skær dem i mundrette tern. Skyl forårsløg, og snit dem fint.

 

Kom alle grøntsagerne op i et ildfast fad. Pil hvidløg, og pres dem udover grøntsagerne i fadet.

 

Rør pikantost, fløde, salt og paprika sammen, og hæld det over grøntsagerne. Bland det godt sammen.

 

Sæt fadet i ovnen, og steg det i 10 - 15 minutter (til hakkebøfferne er brunet af)

 

Ælt det hakkede oksekød sejt med salt, og krydr med peber. Form til hakkebøffer, og brun dem af ved høj varme i olien på begge sider.

 

Læg de brunede hakkebøffer ovenpå sovsen og grøntsagerne i fadet, og sæt det tilbage i ovnen. Giv det yderligere 15-20 minutter, til hakkebøfferne er gennemstegte. Du kan tjekke det ved at se, om kødsaften fre bøfferne er klar i farven og ikke rød.

 

Server feks. med blomkålsmos eller broccoliris.

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk