Kylling i fad med bacon og porre
Opskriften giver 4 personer
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Rens porrerne, og skær dem i skiver. Skyl squashen, og skær den igennem på langs. Fjern de våde kerner i midten. Skær squashen i små tern. Fordel porrer og squash i et ildfast fad, og hæld mornaysaucen over.
Vikl to skiver bacon om hver kyllingefilet, og læg dem ovenpå porrer og squash i fadet.
Krydr med peber.
Bag i ovnen ved 200 graders varmluft i 30-35 minutter (afhængig af kyllingefileternes størrelse og ovn). Skru evt. over på grill de sidste to minutter, hvis baconen ikke er gylden, men pas på, at den ikke bliver brændt.
Forbered tilbehøret, imens kyllingen er i ovnen.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Nip enderne af de grønne bønner, og kog dem i letsaltet vand i ca. 5 minutter, til de er møre, men stadig har bid. Lad bønnerne dryppe af.
Server kyllingefileterne med sovsen fra fadet samt pasta og bønner til.