Kylling i karry i ovn

Indtastet af:
Kilde: webopskrifter.dk

Opskriften giver 4 personer

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Varm ovnen til 180 grader.

 

Smør et ovnfast fad med olie. Fjern fedt og sener fra kyllingefileterne, og skær dem i mundrette bidder. Kom dem op i fadet.

 

Rør hønsebuilonterningerne ud i det kogende vand, og pisk maizenaen i. Skræl løget, og hak det fint. Rør det i sovsen sammen med fløde, salt, peber, karry og citronsaft. Hæld karrysovsen over kyllingestykkerne i fadet.

 

Sæt fadet i ovnen, og tilbered det i ca. 40 minutter, eller til kyllingen er helt gennemstegt.

 

Server evt. den lækre omgang kylling i karry med lidt frisk persille på toppen og med ris og salat til eller som ristaffel.

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk