LCHF æggewraps med oksekød og grøntsager
Opskriften giver 4 personer
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Start med at lav æggewrapsene. Til hver wrap skal der bruges to æg og 1/4 groft revet squash - pisk det godt sammen og krydr med salt og peber.
Steg hver wrap på begge sider ved middel varme i lidt olie. Hold wrapsene varme, imens resten af fyldet laves.
Brum det hakkede oksekød grundigt af i lidt olie. Pil 2 stk hvidløg, og pres det over kødet med en hvidløgspresser. Tilsæt tomatsauce og oregano, og lad det simre i fem minutter. Forbered det øvrige fyld, imens kødet steger.
Skyl spidskål, og fjern stokken i midten. Snit kålen fint, og bland det med græsk yoghurt. Pres ½ hvidløg i, rør det godt sammen, og smag spidskålzatztikien til med salt og peber.
Skyl peberfrugt, og skær dem i små tern - husk af fjern de hvide hinder og kerner.
Fyld æggewrapsene med oksekød, peberfrugt og spidskålstzatziki, og drys evt. med lidt feta.