LCHF æggewraps med oksekød og grøntsager

Indtastet af:

Opskriften giver 4 personer

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Start med at lav æggewrapsene. Til hver wrap skal der bruges to æg og 1/4 groft revet squash - pisk det godt sammen og krydr med salt og peber.

 

Steg hver wrap på begge sider ved middel varme i lidt olie. Hold wrapsene varme, imens resten af fyldet laves.

 

Brum det hakkede oksekød grundigt af i lidt olie. Pil 2 stk hvidløg, og pres det over kødet med en hvidløgspresser. Tilsæt tomatsauce og oregano, og lad det simre i fem minutter. Forbered det øvrige fyld, imens kødet steger.

 

Skyl spidskål, og fjern stokken i midten. Snit kålen fint, og bland det med græsk yoghurt. Pres ½ hvidløg i, rør  det godt sammen, og smag spidskålzatztikien til med salt og peber.

 

Skyl peberfrugt, og skær dem i små tern - husk af fjern de hvide hinder og kerner.

 

Fyld æggewrapsene med oksekød, peberfrugt og spidskålstzatziki, og drys evt. med lidt feta.

 

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk