One pot pasta med paprikasovs og svinekød
Opskriften giver 4 personer
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
1: Brun det hakkede oksekød godt af i olien.
2: Forbered de øvrige ingredienser imens.
3: Pil løg, og hak den fint.
4: Skyl peberfrugterne, og skær dem i tern, efter du har fjernet de hvide hinder og kerner.
5: Kom løg og peberfrugt op til kødet, og steg det yderligere et par minutter.
6: Tilsæt paprika og tomatpure, og svits igen et par minutter.
7: Skyl cherrytomaterne, og skær dem i halve.
8: Skyl spidskål, og snit det fint.
9: Tilsæt begge dele til gryden, og tilsæt hønsebouillonterningerne og fløde.
10: Krydr med salt og peber, og bring det i kog.
11: Tilsæt pastaen og lad det koge ca. 16-20 minutter, til pastaen er al dente.
12: Rør rundt i det undervejs, så det ikke brænder på.