Pastafad med oksekød og grøntsager
Opskriften giver 4 personer
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Kog pastaen efter anvisningen. Hæld vandet fra. Og kom pastaen i et fad. Imens pastaen koger laves kødfyldet.
Pil løg og hvidløg, og hak begge dele fint. Skyl peberfrugt, og skær de hvide hinder fra. Skær dem i små tern. Skyl squash, og fjern de våde kerner i midten. Skær squashen i fine tern. Svits løg, hvidløg, peberfrugt og squash i olien ved middel varme i ca. 5 minutter.
Tilsæt det hakkede oksekød, og brun det godt af ved høj varme. Tilsæt koncentreret tomatpure og paprika, og svits det med et par minutter. Hæld til sidst tomatsaucen på panden, og smag til med salt og peber. Lad fyldet simre i 5 minutter.
Skyl cherrytomater, og skær dem i halve eller kvarte afhængig afhængig af størrelsen. Kom dem op til pastaen i fadet sammen med halvdelen af mozzarellaen. Tilsæt kødfyldet, og bland det hele godt sammen. Drys med det sidste mozzarella, og bag pastafadet i ca. 20-25 minutter ved 200 grader, til osten er smeltet og gylden.