Spinatroulade med kylling og bacon
Opskriften giver 4 personer
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 200 grader.
Læg baconskiver og kyllingefilet på en bageplade beklædt med bagepapir. Krydr kyllingen med salt og peber. Steg bacon og kylling i ca. 15 minutter, til baconen er sprød, og kyllingen er gennemstegt. Hold øje med, at baconen ikke får for meget, og læg det på fedtsugende papir efter stegningen.
Lav rouladedejen, imens kyllingen og baconen er i ovnen. Slå æggene ud i en skål. Knug den optøet spinat fri fra vand, og kom den op til æggene. Tilsæt salt og peber, og pisk det godt. Hæld rouladedejen op i et ildfast fad med bagepapir i bunden, og bag den i 10 minutter, til den har sat sig. Lad den køle lidt af efterfølgende.
Skær stokken fra spidskål, og snit det fint. Snit purløg fint. Bland spidskål og purløg sammen med mayonnaise og creme fraiche, og smag til med salt og peber.
Riv eller skær kyllingen i mindre stykker.
Fordel først spinatsalaten og dernæst kyllingstykkerne på rouladebunden, men lad et lille stykke i den ene ende være fri for fyld, så den er nemmere at rulle. Slut af med at lægge baconen ovenpå, og rul det sammen til en roulade.