Tarteletter med skinke

Indtastet af:
Kilde: Webopskrifter.dk

Opskriften giver 4 personer

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Rens porrer grundigt, og snit dem i tynde ringe.  Skræl gulerødder, og skær dem i små tern.

 

Bring vand i kog i en gryde, og opløs hønsebouillonen heri. Tilsæt porrer og gulerødder, og lad det koge i 10 minutter. Hæld grøntsagerne og bouillon over i en anden skål, og gem det til senere.

 

Smelt margarinen i samme gryde, som de har kogt grøntsagerne i. Tilsæt mel, og rør det godt ud heri. Pisk mælken i lidt ad gangen, så du er sikker på, at melbollen har optaget væsken, inden du tilsætter nyt.

 

Pisk dernæst hønsebouillon (med gulerodstern og porrer) i, og lad det simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber. Hvis det stadig smager af mel, skal det koge yderligere fem minutter.

 

Tilsæt ærter, skinke og fløde, og lad det simre yderligere 5-10 minutter. Lun tarteletskallerne i ovnen imens.

 

Fyld tarteletterne med skinkefyldet, og pynt evt. med et drys persille. 

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk