Pasta med millionbøf
Klassisk millionbøf
Opskriften giver 4
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Start med at sætte to gryder med vand og salt over til henholdsvis pasta og broccoli.
Brun dernæst oksekødet i en gryde ved middelhøj varme. Hak imens løget og pres hvidløgen. Når kødet er brunet tilsættes løg og hvidløg og det varmes igennem indtil løgene begynder at blive bløde og glasklare. Tilsæt derefter de to boulionterninger samt vand og lad retten simre 30-40 min.
Vej pastaen og broccoli af, og hæld i gryderne når vandet koger, kog til ønsket konsistens.
Når millionbøffen har simret ca 30-40 min laves der en jævning af mel og mælk. Hæld jævningen i millionbøffen gennem en si, for at undgå klumper.
Smag millionbøffen til med salt og peber. Tilsæt noget madlavningskulør så sovsen bliver brun.