2 ingrediens chokoladekage
Opskriften giver 8 portioner
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Sådan gør du:
Del æg i hvider og blommer.
Det er meget vigtigt, at der ikke kommer blommerester i æggehviden, ellers bliver den umulig at piske stiv.
Tænd ovnen på 170 grader.
Smelt chokoladen i et vandbad.
Pisk æggehviderne helt stive, til du kan vende massen på hovedet, uden at den falder ud.
Rør den smeltede chokoladen ud i æggeblommerne og tilsæt en tredjedel af hviden.
Rør derefter endnu en tredjedel af hviden rundt i chokolademassen, og vend forsigtigt resten af hviden i.
Hæld massen i en bageform, beklædt med bagepapir, på ca. 15 cm i diameter.
Sæt kagen i ovnen i 20- 25 minutter.
Tag kagen ud og lad den køle af, før du tager den ud af formen.
Ellers er der risiko for, at den går i stykker.