Vegetar karry

Indtastet af:

Opskriften giver 8

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Varm ovnen op til 200°C. Vend kartoffel, squash og aubergine med det halve Tikka masala paste og 2 spsk olie. smag til med salt og peber, kom det i en bradepande og bag det i 30 min.

Imens laves sovsen. Svits løg i en stor sauterpande til de er gyldne – tilsæt en smule vand hvis det begynder at blive tørt. Rør resten af tikka masala paste i, lad det svitse i 3 min, tilsæt så flåede tomater, kokosmælk og 1 dl vand. lad det simre i nogle min.

Når grøntsagerne er bagt færdige, kommes de i sovsen sammen med rød peber og courgette. Lad det simre i 10-15 min. Drys med friske koriander blade og server med ris eller brød.

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk