Hakket oksekød med grønt og nudler

Asiatisk inspireret ret med hk. oksekød og grøntsager i rød karry

Indtastet af:

Opskriften giver 6 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Lav sauce til wokretten. Bland østersauce, soya og fiskesauce. (Hvis det skal være spicy kan der tilføjes Sambal Oelek eller anden chili sauce)

Kog nudler som anvist på pakken. Dræn og stil til side.

Brun det hakkede oksekød. Stil til side.

Svits finthakket hvidløg og ingefær. Tilsæt gulerod (skåret julienne eller allumette) samt fint snittet spidskål. Vend sammen i wok. 

Når det er vendt sammen og gulerødderne har mistet lidt bid tilsættes peberfrugt, skåret i stænger. Ved sammen og tilsæt efterfølgende kød, nudler og sauce. 

Pynt af med snittet forårsløg 

 

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk