Gulaschsuppe

Gulaschsuppe på Østrig/Ungarnske maner

Indtastet af:

Opskriften giver 12 portion

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Start med at skære kødet i tern ca. 1,5x1,5 • Svits kødet med lidt fedtstof

Skær og blandt løg med lidt af bouillonen, og hæld det over kødet, omrør mens du forbereder det næste

Skær kartoflerne i samme størrelse som kød

Tag lidt af bouillonen og blend sammen med Paprika, Tomatpure, Mel, Timian, Spidskommen, Cayennepeber og evt. Salt og Peber

Hæld alt undtagen kartoflerne i gryden til købet og løgene.

Lad det simre/koge i 30 min

Tilføj kartofler og lad det simre/koge i yderligere 120 min.

Husk at oprører jævnligt

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk