Honningkager

Honningkager i forskellige former, ca. 1-2mm tykke.

Indtastet af:

Opskriften giver 85 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Farin, Honning og Smør varmes i en gryde, til blandingen er helt smeltet.

Blanding afkøles (ca. 30 min.) 

Mel, natron og krydderierne blandes, og røres langsomt i blanding.

Ælt/Rør blandingen godt sammen så det ikke er melklumper i den endelige dej.

Dæk dejen tæt eller lig med i en pose og lad den hvile i 10-15 timer. (Dette step er ikke nødvendigt, men gør kagerne bedre)

Rul dejen ud til ca. 1-2mm og udstik honningkagerne.

Forvarm ovnen til 200°C

Bag honningkagerne i ca. 6-8 min. afhængig af ovnen. Kagerne skal være let brune i kanten, se evt. billede.

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk