Fennikel risotto i fad med kylling
Opskriften giver 4 portioner
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader. Rens og snit fennikel og vend det i hvidløgsolie. Drys med timian, salt og peber. Sæt det midt i ovnen i 15 min.
Klargør imens resten af ingredienserne og parter kyllingen.
Rør ris, bouillon og hvidvin i fennikelfadet. Læg kyllingestykker henover. Pensl kyllingen med olivenolie og drys omhyggeligt med salt og peber på skindet. Maldonsalt eller lign. er bedst. Sæt tilbage i ovnen 30-45 min. Giv evt. grill ( eller grill og varmluft de sidste 10-15 min)
Ved servering drysses risottoen med parmesan.
I næringsberegningen er kylling og parmesan ikke medtaget, så det kan vejes for sig ved serveringen.
Info Low FODMAP begræns mængden af fennikel til ca. 50 g. pr. person.