Grønlangkål

Indtastet af:

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Smelt smørret og pisk melet ud heri i ca 2 min ved jævn varme.

Hæld fløde i og bring i kog.

Vrid evt. grønkålen for væde, hvis den er optøet. Vend den i saucen med salt sukker og peber.

Kog igennem ved svag varme under omrøring i ca 2 min. Spæd evt. med lidt vand, hvis den er for tyk.

Snag til og server.

 

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk