Indbagt fyldt pandebrød med ost

Indtastet af:
Kilde: Inspiration fra cookist.com, cheesy pizza in a pan

Opskriften giver 1 Pandebrød

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Rør dejen sammen i en skål med mælk, salt og mel. Tilføj smeltet smør og ælt til en elastisk og smidig dej. Dæk med husholdningsfilm og sæt i køleskabet i 30 min. 

I en anden skål blandes kartoffeltern, stegte squashtern, majs, hamburgerryg (eller fyld af eget valg), timian og mayonnaise. 

Rul dejen ud i lidt mel på bordpladen til den har en diameter på ca 30 cm.

Læg 50 g ost på midten med god afstand til kanten. Læg fyldet ovenpå og top med de sidste 50 g ost. 

Fold kanterne ind over til dejen er lukket. Vend dejen om og ruld den lidt fladere ud. 
Varm en pande med olie medium til lav varme og læg dejen herpå. Pensl oversiden med olie og læg låg på. Bag 3-5 min, vend ved hjælp af låget og bag til den er gylden på den anden side. 

Skær ud i passende stykker og server gerne med en salat til. 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk