Pasta med spinat, fløde og bacon

Indtastet af:

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Rens spinaten.

Klip bacon i tern.

Steg bacon i hvidløgsolie.

Tilføj spinat.

Sæt pastavand over og kog til den er al dente.

Lad pastaen dryppe af i en dørslag og hæld den i flødesovsen.

Smag til med salt og peber.og kog til fløden er cremet fordelt på pastaen.

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk