Rabarber hindbær is

Indtastet af:

Opskriften giver 10 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Kog en kompot af rabarber og hindbær og sigt den når den er afkølet.

Tilsæt kondenseret mælk og blend det sammen med saften fra kompotten.

Rør fløden i og smag til med citronsaft og evt. sirup, hvis der mangler sødme. Tilføj evt. et nip salt, det fremhæver smagen, men smages ikke.

Kør på ismaskine og frys yderligere i fryser.

I næringsberegningen er der taget højde for at 360 gram kompot tages fra. Dette kan spises som en ekstra fiberrig kompot.

 

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk