Tærte med hamburgerryg og grøntsager

Indtastet af:

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Bland mel og salt. Hak det sammen med det kolde smør, gerne i foodprocessor. Saml hurtigt dejen og læg den på køl i en pose i 30 min.

Smør tærteformen. Tænd ovnen på 180 grader. Rul dejen ud på et meldrysset bord. Læg dejen i formen og tryk den på plads. 
Forbag tærtebumden blindt ( med bagepapir og bageperler) i 30 min. Fjern bagepapir og bageperler og bag bunden yderligere 10 min.

Pensl den varme tærtebund med sammenpisket æg og lad det sætte sig. Gem resten af ægget til fyldet.

Snit grøntsagerne i små tern og damp dem i Microbølgeovn. Bland med hamburgerryg i tern og fordel i tærtebunden.

Pisk æg og hytteost sammen med salt og peber. Fordel henover tærtefyldet og rør det lidt forsigtigt sammen. Fordel ost ovenpå og bag i ca. 40 min. Tjek med en gaffel om æggemassen har sat sig i midten af tærten.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk