Æblekage med marcipan

Indtastet af:

Opskriften giver 8 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Pisk smør og sukker blødt. 

Riv marcipan og pisk i smørret med 1 æg ad gangen.

Bland mel og bagepulver og rør i.

Rør fløde og evt. vand i.

Skræl æblerne og skær i tynde både. Rør dem i dejen.

Fordel i en springform på ca. 24 cm foret med smurt bagepapir.

Bag ved 175 grader i ca 40 min.

 

  175°   40 min

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk