Banankage

Indtastet af:
Kilde: https://www.pinterest.dk/pin/300826450112160197/

Opskriften giver 14 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Dej til banankage

Rør bananer og skyr sammen med en håndmixer.
Bland mel, bagepulver, chiafrø og chokolade sammen og vend det sammen med bananmosen. Pisk æg og Sirup/honning godt sammen - til det bliver skummende. Vend forsigtigt æggesnapsen i dejen.
Spænd et stykke bagepapir fast mellem ringen og bunden af en springform (ca. 22 cm i diameter). Fordel dejen jævnt i springformen og bag kagen midt i ovnen i ca. 35 min ved 175 grader

  175°   45 min

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk