Grahamsboller

Indtastet af:

Opskriften giver 16 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

1. Gæren udrøres i vandet. Heri salt, sukker, æg og olie.

2. Melet tilsættes lidt efter lidt.

3. Der æltes godt – ca. 10 minutter – giver bedre hævning.

4. Hæves ca. 40 minutter.

5. Formes til boller – eventuelt med en ske – dejen skal være lidt klistret og hæver til dobbelt størrelse – ca. 30 minutter.

6. Pensles med sammenpisket æg og drysses evt. med en anelse grahamsmel.

7. Bager ca. 10-15 minutter ved 200 gr. varmluft

 

  200°   15 min

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk