Super nem og lækker pasta med hk. kylling og blomkål

Indtastet af:

Opskriften giver 5 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

kog pasta og tilsæt små buketter blomkål i de sidste par minutter (alt efter hvor meget bid, du gerne vil have de har).

Svits løgene af i olien til de er let gennemsigtige, jeg er pjatte med hvidløg så jeg tilsætter ofte også et fed.

Tilføj kød og kryderier (jeg bruger Salt, peber, Chili, oregano og basilikum, men man kan også tilføje paprika eller koriander, hvis man kan lide det).

Når kødet er brunet af tilsættes hakket tomat, og boullion (15 g = 1 terning).

Smag retten til og tilføj afdryppet pasta og blomkål.

Lad retten samle sig lidt ved svag varme. Det bliver ikke en "sovs", så pas på du ikke brænder pastaen på bunden.

 

tips:

Oprindeligt er retten uden blomkål, men med 500 gram pasta. Så det kan man også gøre, hvis man er lidt grøntsagsforskrækket. Man kan selvfølgelig også bruge andre grøntsager, end blomkål for eksempel broccoli. 

du kan sagtens tilføje lidt sukker og hvidvinseddike eller æble juice, når du smager retten til. Det kan godt give den lidt ekstra god smag. Men vær opmærksom på at det vil tilføje lidt ekstrem kcal. 

server gerne med lidt revet ost eller parmesan, til at drysse på toppen. 

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk