Knækbrød

Knækbrød med høj protein indhold

Indtastet af:
Kilde: Egen opskrift

Opskriften giver 18 St

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Bland alle tin sammen, med undtagelse af salt. Lad det stå og trække i 15 minutter.

bland salt i , og rør godt.

1/2 af “dejen” rulles mellem 2 stk. bagepapir. Skær stykket op i 3x3 stykker. , det samme gøres med sidste halvdel.

kommes på plader, og bages i ca 2 timer på varmluft, 150 grader.

afkøk helt, før knækbrødene tages fra.

opbevares i dåse.

  150°   2 t   135 min ialt

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk