Skyr brød

Sundt brød rig på protein

Indtastet af:
Kilde: Egen opskrift

Opskriften giver 20 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Alt med undtagelse af solsikkekerner og chiafrø blendes godt.

kommes i en skål, og chiafrø blandes god i. Lad det trække 10-15 minutter

bland solsikkekernerne i.

det hele hældes på en bageplade, beklædt med bagepapir.

drys med solsikkekerner.

stilles i kold oven, og bages i 20-25 minutter på 180 grader.

Lad det stå og afkøle på pladen.  Når det er afkølet, skæres i passende stykker.

kan frysens, og tager et par timer at tø, og smager som nybagt. 

obs.
• Man kan ikke smage Spinaten.

• sky behøver ikke at være den neutrale, både kokos, vanilje og bær går fint i brødet.

• kan bl.a. bruges som hurtigt mellemmåltid

• protein pulver kan undlades

 

 

  180°   20 min   40 min ialt

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk