Blomkålshapsere

Kan bruges som sund pizzabund eller spises som de er.

Indtastet af:
Kilde: Lowcarb.dk ( jeg har dog tilføjet lidt fiberhusk)

Opskriften giver 16 Hapsere

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Blomkål og løg hakkes til ukendelighed på foodprocessor. Æg, krydderier og fiberhusk blendes med. Obs brug en strøgen måleske fiberhusk.

 

Sættes i 16 klatter på bageplade, eller færre hvis man ønsker dem større, men så skal bagetiden evt. reguleres.

 

Bages ved 200 grader i ca. 30 min.

 

 Jeg har  tilsat lidt fiberhusk til at suge og samle dejen. Smagen er rigtig god, men en helt anderledes konsistens end brød. Børnene har spist dem med velbehag, så det er et fif til at snige ekstra grøntsager ind...

  200°   30 min

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk