Chokolade-kokos trekanter

Indtastet af:

Opskriften giver 10 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Der laves en mørdej, som hviler køligt 1 time.

Chokoladen smeltes sammen med smørret.

Æggene piskes luftige med sukkeret.

Chokolademassen og kokosmel vendes i.

Hindbærmarmeladen fordeles på mørdejen, inden chokolademassen kommes ovenpå.

Bages ved 200 grader i ca 20 min.

 

Obs. for low fodmap, kokos er begrænset til 18 g. Man kan spise 2 stykker kage uden at grænsen overskrides.

  200°   20 min

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk