Chokoladesovs

- let at lave i microbølgeovn

Indtastet af:

Opskriften giver 15 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Chokoladen hakkes groft. Læg den i en skål med høj kant, sammen med sirup, fløde, salt og vanillesukker.


Varmes på højeste effekt i 1-2 min. ca. Rør rundt og giv den 1-2 min. mere, gentages evt. til den er smeltet sammen og har et ensartet udseende.


Obs der er stor forskel på microovne, så start forsigtigt ud. Den må gerne få et opkog, men hvis den koger i længere tid bliver chokoladen brændt.


Smages til med sirup og vanillesukker, juster evt. konsistensen med mere fløde, hvis den er for tyk.


Fif: er der en rest af chokoladesovs kan den opbevares i køleskab og varmes op igen. 

Den kan også bruges direkte fra køleskabet, som et lækkert chokoladesmørepålæg;-p

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk