Glutenfri pasta carbonara

En nem og hurtig ret, som også er overskuelig at lave ved siden af, hvis resten af familien spiser alm. Spaghetti carbonara.

Indtastet af:

Opskriften giver 1 portion

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Steg bacon sprød på panden.

 

Kog pasta efter anvisning på pakken.

 

Rør imens sennep ud i fløden og tilsæt æg.

 

Når pastaen er færdig, hældes vandet fra. Æggeblandingen tilsættes lige med det samme og er færdig når det cremer. Vend hurtigt parmesan i og server med det samme.

 

Top med bacon, salt og peber.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk