Lemoncurd i microovn

Lynhurtig og lækker lemoncurd, kan også laves i microovn.

Indtastet af:

Opskriften giver 1 glas

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Smelt smørret ved lav effekt i microovnen.

 

Tilsæt sukker, citronsaft og fintrevet skal, samt æg. Pisk det godt sammen.

 

Sæt skålen i microvnen ved fuld effekt i 4 min. Åbn lågen og rør i curden hvert halve min.

 

Når den tykner omkring 70 grader røres hyppigere, den må ikke komme over 80 grader. Curden tykner lidt mere, når den er kølet helt ned. 

 

Sigt gerne curden.

 

Hæld på et rent glas, når det er afkølet lidt, stilles det på køl.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk