Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Rødkål

Rødkålen er næsten obligatorisk til juleanden eller flæskestegen

Indtastet 23. december 2013 af: Leif Andersen

Du følger nu Leif Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Leif Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Ingredienser
0,5 stk
1 dl
2 dl
30 g
0,5 stk
1 tsk
4 stk
1 stk
250 g

Snit kålen fint eller groft, alt efter din smag.

Smelt smøret i en stor gryde og hæld kålen heri. Lad kålen svitse til den synker lidt sammen.

Tilsæt eddiken og kog et par minutter.

Put krydderierne i et tebrev eller kaffefilter og bind den sammen.

Hæld ribssaften i gryden og tilsæt krydderiern.

Lad kålen simre i ca. 45 minutter. Foretrækker du en mindre blød kål eller blødere, så juster kogetiden. Hvis der er meget væske tilbage når tiden er udløbet, kan det hældes ud.

Tag krydderierne op inden du tilsætter sukkeret.

Tilsæt sukker og salt.

Smag tilsidst til med evt. mere sukker, salt og evt. balsamico.

Hæld kålen i skoldede glas og sæt på køl til den skal serveres.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk