Æblesnitter

Sprøde og lækre, med små karameloverraskelser...

Indtastet af:

Opskriften giver 16 Snitter

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Bund:

Alle ingredienser til bunden smuldres sammen. Det kan med fordel gøres i en foodprocessor, kør til dejen begynder at klumpe sammen. Tryk dejen ud i en lille bradepande.

 

Fyld:

Skræl æblerne, del i kvarte og fjern kernehuset. Skær æblebådene i tynde skiver, og fordel ovenpå den ubagte bund. Bland kanel og sukker sammen og drys over æblerne.

Rør Dulche de Leche karamellen med et drys salt. Fordel karamellen i små klatter ovenpå æblefyldet.

 

Top:

Smulder alle ingredienserne på samme måde som bunden og fordel  dejkrummerne over kagen, så æblefyldet dækkes.

 

Bages ved 200 grader i 30-40 min. Tjek med en gaffel at æblerne er blevet møre. Dæk evt. med stanniol de sidste 10 min, hvis farven er fin inden æblerne er møre.

 

Servering: smag og sprødhed kommer virkelig til sin ret, når kagen er helt kold. Så den kan med fordel serveres direkte fra køleskab. En kugle mascarponeis til, er som et himmelsk match. En god vanilleis kan også bruges.

  200°   30 min

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk