"sunde" cookies (m. banan)
Ingredienser
1 | stk | Banan, rå |
0,5 | tsk | Vanillesukker |
2 | dl | Havregryn |
1 | spsk | Kokosolie, økologisk, änglemark |
1 | spsk | Honning |
40 | g | Peanutbutter, paradiso, crema |
1 | knivspids | Salt |
50 | g | Mørk chokolade, 72 % rema 100 |
Tænd ovnen på 150 C .
Mos bananen sammen med honning, peanutbutter, kokosolie, vanilje og salt. Bland havregryn i og rør det hele sammen til en ensartet og lidt klistret dej uden klumper. Tilsæt chokoladen.
Beklæd en bageplade med bagepapir. Form ca. 16-18 lige store kugler af dejen og tryk kuglerne godt flade på bagepapire, jeg brugte en ske og sørgede for at de ikke var meget tykkere end 3 mm. da de smager bedst, hvis de bliver lidt sprøde. Ellers kan de godt virke lidt tørre sidst på ugen. Bag cookies i ca. 25-35 minutter, men det afhænger en del af ovnen, så vær opmærksom de første par gange. de skal skifte farve og tangere til at være lidt mørke i kanten, men de bliver først sprøde, når de er kølet af. Hvis du ikke syntes de bliver sprøde nok, kan du forsøge at skrive ned for ovnen og give dem længere tid. Lad dem køle af på en rist og server dem. Velbekomme!
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1697 kJ |
Kalorier | 406 kcal |
Fedt | 22 g |
- mættede | 10 g |
- enkeltumættede | - |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 39 g |
- heraf sukker | 6 g |
Kostfibre | 6 g |
Protein | 10 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier. Kan være baseret på brugeres indtastede værdier. |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (17 g)