Æggehvidemuffins
Æggehvidemuffins med stegte porre og gulerødder
Indtastet 29. april 2020 af: Camilla
Opskriften giver:
Ingredienser
100 | g | Gulerod |
160 | g | Pasteuriserede æggehvider, Danæg |
100 | g | hytteost 1,5 |
200 | g | Porre, rå |
50 | g | Løgismose øko naturel yoghurt |
Porre og gulerødder skæres ud og steges sammen.
hytteost, æggehvider og yoghurt røres med salt og peber efter behov.
de tilberedte grøntssager kommes i muffinsforme og æggemassen fordeles.
bag ved 180 grader i cirka 30 minutter.
180 °C 25 minutter
180 °C 25 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 222 kJ |
Kalorier | 53 kcal |
Fedt | < 1 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | - |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 6 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 1 g |
Protein | 6 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (59 g)
kJ 131
2 %
kcal 31
2 %
Fedt < 1 g
< 1 %