Banankage uden mel og sukker
Opskriften giver:
Ingredienser
2 | dl | Mandelmel |
4 | stk | Banan, rå |
4 | stk | Æg |
2 | spsk | Havregryn |
1 | tsk | Kanel |
1 | tsk | Bagepulver |
Vaniljesukker | ||
2 | tsk | Kokosolie, økologisk, Cocosa |
tænd ovnen på 200 grader varmluft.
mos bananerne.
bland dem sammen med de øvrige ingredienser.
fyld det over i en lille franskbrødsform og bag i cirka 30 minutter.
200 °C 30 minutter
200 °C 30 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 836 kJ |
Kalorier | 200 kcal |
Fedt | 6 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 15 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 1 g |
Protein | 5 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 por (63 g)
kJ 525
6 %
kcal 126
6 %
Fedt 4 g
5 %