Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Blåbær sundere alternativ til kage/brød/muffins

Den opskrift, bruges stevia som sukkererstatning.

Indtastet 7. januar 2023 af: Nynne

Du følger nu Nynne


Du vil nu modtage en email hver gang Nynne indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Nynne Albertsen

-Forvarm oven (varmluft 180 grader)

1. Tilsæt alle tørrer ingredienser 

2. Tilsæt becel let-bar, til de tørrer ingredienser, og smuldrer dejen. 

3. i den smuldrer-dej, tilføres der nu blåbærene. 

4. Mos bananen og tilføj de resterende ingredienser. 

5. Rører dejen sammen og gør ens muffinsform klar til at fordele dejen.

6. Dejen fordeles ud, og er nu klar til 15-18 min i ovn på 180 grader varmluft 

7. Afkøl minium 3 timer, inden de spises. 

8. Kan nydes til is, som snack, mellemmåltid mm. 

obs. hvis man ønsker at forme dem til scones, skal der bruges mere hvedemel i opskriften. Her kan de formes til 10 stk fordelt ud på en bageplade. Resten foregår præcis som de oprindelige steps. 

Opskriften kcal-indhold pr. 100 g, er kun en vejledende næringsindhold for opskriften. 

  180 °C   18 minutter

  180 °C   18 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk