Bønnesalat m. grønne bønner
Ingredienser
300 | g | Grønne bønner |
50 | g | Soltørret tomater i olie (Rema) |
1 | håndfuld | persille |
1 | stk | Rødløg |
100 | g | Puck feta |
50 | g | Græskarkerner |
20 | g | Croutoner |
Nip enderne af bønnerne, hvis de er friske. Bring en gryde med letsaltet vand i kog og kom bønnerne i. Lad bønnerne koge i ca. 2-3 minutter, hæld derefter vandet fra gennem en si. Skyl bønnerne med iskoldt vand og lad dem dryppe af.
Vend derefter bønnerne i en skål med finthakkede soltørrede tomater, bredbladet persille, rødløg og halvdelen af fetaosten, som smuldres i. Vend det godt sammen og anret på et fad eller i en skål.
Rist græskarkernerne på en pande til de popper og bliver sprøde.
Anret græskarkerner, croutoner og resten af den smuldrede feta over salaten
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 520 kJ |
Kalorier | 124 kcal |
Fedt | 7 g |
- mættede | 2 g |
- enkeltumættede | - |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 9 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 2 g |
Protein | 6 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portion (180 g)