Burgerboller med tørgær og bagepulver
Ingredienser
588 | g | Økologisk sigtet spelt |
5 | g | Tørgær |
1 | spsk | Sukker |
2 | tsk | Havsalt |
1 | stk | Æg |
75 | g | Græsk yoghurt, 10% |
1 | tsk | Bagepulver |
1 | spsk | Sesamfrø |
Bland lidt af melet med tørgær. Lun vandet og bland i. Tilføj sukker, salt, æg og yoghurt. Rør melet i lidt af gangen. Lad det hæve 1 time når det er en lind dej der kan danne lidt luftbobler.
Bland bagepulver med lidt mel. Rør i dejen og ælt/ tilføj mel til dejen samler sig og slipper skålen. Lad den hæve en time igen.
Form 12 burgerboller og varm ovnen op til 220 grader. Pensl bollerne med vand og drys med sesamfrø. Bag i ca 15 min.
220 °C 15 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1476 kJ |
Kalorier | 351 kcal |
Fedt | 4 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 65 g |
- heraf sukker | 2 g |
Kostfibre | 4 g |
Protein | 13 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 boller (55 g)