Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Cheesecake med hjemmebagt bund

Cheesecaken er uden husblas

Indtastet 3. maj 2025 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
75 g
3 dl
100 g
Kagebund:
Spænd bagepapir i bunden af en springform og smør den. Tænd ovnen på 200 g. Alm. ovn.
Bland havregryn, mel, bagepulver, vanille og sukker sammen, kom smeltet smør i. Tilsæt 3-4 spsk sirup til massen hænger nogenlunde sammen. Tryk massen ud i sprinformen og bag i 10-15 min til overfladen er gyldenbrun. Bunden er lidt flydende, mens den er varm, men sætter sig når den bliver kold. Riv nougat over i et tyndt lag, lad det smelte og smør det forsigtigt ud. Lad bunden køle af og sæt den derefter i køleskabet imens flødeostemassen laves.
Flødeostemasse:
Flødeost, mascarpone, flormelis, få saltkorn og vanille piskes sammen, fløden piskes i lidt ad gangen til en luftig masse. Smages til med limesaft. 
Bunden tages forsigtigt ud og ringen vaskes af, fores med kageplast og samles igen. Massen hældes over bunden, dækkes med husholdningsfilm og sættes på køl minimum 4 timer, gerne længere. 
Ved servering pyntes med nougathøvler og friske bær. Kom nougat på køl, så er det let at lave høvler med en ostehøvl til faste oste. 
  200 °C   10 minutter

  200 °C   10 minutter
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 2414 kJ
Kalorier 575 kcal
Fedt 41 g
- mættede 23 g
- enkeltumættede 10 g
- flerumættede < 1 g
Kulhydrater 42 g
- heraf sukker < 1 g
Kostfibre 6 g
Protein 8 g
Salt < 1 g
Anslåede værdier
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)

Ved indtagelse af 1 portioner (14,79 g)

kJ 357
4 %
kcal 85
4 %
Fedt 6 g
9 %
Anslåede værdier

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk